Jonge gasten zijn meer dan welkom

Brasserie Streek is dol op kinderen. Het zijn net volwassenen, want ze kunnen evenzo genieten van lekker eten en drinken. Dat treft, want onze menukaart bevat de heerlijkste gerechten voor de jongste gasten. Binnen spelen? Dat kan, want we hebben een enorme indoor speeltuin voor de allerkleinsten met fantastische en vooral veilige speeltoestellen. De jonge heren en dames kunnen bij ons zelf naar het toilet en de handen wassen bij de op kinderhoogte gebouwde wastafels. Onze bediening zorgt ervoor dat de andere gasten geen hinder ondervinden van de kinderen, dus als een kind zijn stem iets te hard gebruikt of rent door de brasserie, dan leggen we hem of haar uit dat het niet de bedoeling is. Lees hier onze huisregels.

Indoor spelen

Wat een feest om naar Brasserie Streek te gaan, want achter in de zaak is een grote indoor speeltuin gebouwd. Met de allerleukste speeltoestellen om tussen de drankjes en eten door te spelen. Een dagje uit in Culemborg met de kinderen kan niet zonder een bezoek aan Brasserie Streek. Lekker binnen spelen als het buiten regent. Daarmee zijn we ook meteen oudervriendelijk, want de begeleiders of verzorgers genieten van een lekker drankje of gerecht, terwijl ze door de grote glazen wand hun kroost in de gaten kunnen houden. Brasserie Streek is geen speelparadijs voor kinderfeestjes, maar een Brasserie met wat extra’s.

Restaurant met speeltuin

Brasserie Streek is bovenal een plek om lekker te eten en te drinken. Wij willen dat onze gasten genieten van een heerlijke middag of avond uit. De indoor speeltuin achterin is een extraatje voor al die ouders die zich afvragen wat voor leuks er te doen is als het regent op een druilerige zondagmiddag. We zijn geen speelparadijs zoals Ballorig of Monkeytown, wel dé indoor speeltuin van Culemborg en de Betuwe. Wij hebben dan ook een aantal huisregels voor kinderen die spelen bij ons. We vragen niet alleen de kinderen, maar ook de begeleiders van de kinderen die in acht te nemen. En hoe vervelend soms ook: roep je kind tot de orde, zodat andere gasten ongehinderd in de brasserie kunnen zitten. Een kinderfeestje geven bij Streek behoort niet tot de mogelijkheden, wij hebben daar dan ook geen arrangementen voor. We zijn een super kindvriendelijk restaurant, dat wel!

Minder validen

Kinderen met een lichamelijke beperking hebben bij ons de gelegenheid te spelen. Wij hebben het vogelnest als speeltoestel uitgezocht, zodat een kind dat minder valide is ook kan genieten van de indoor speeltuin. Het kind kan gewiegd worden in de enorme ronde schommel die met touwen dicht is aan de onderzijde.
De toegang tot de indoor speeltuin is drempelvrij dus ook voor een rolstoel goed toegankelijk.